به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛سرهنگ امين يادگار نژاد اظهار داشت:در سالهای اخیر و به ویژه با توجه به محدودیتهای ایام کرونا بسیاری از سازمانها و نهادهای دولتی خدمات خود را از طریق فضای مجازی به شهروندان ارائه میدهند،اما از آنجا که برخی از شهروندان از این سامانهها و نحوه فعالیت آن ها آگاهی ندارند، مجرمان سایبری نیز از این موضوع سوءاستفاده کرده و با ساخت صفحات و ارسال پیامهای جعلی به شهروندان آنان را به سایتهای فیشینگ هدایت و اقدام به کلاهبرداری می کنند.
این مقام انتظامی ادامه داد:در همین رابطه اخیرا شاهد افزایش ارسال پیامکهای جعلی بامضمون ابلاغ الکترونیک قضایی به شهروندان هستیم که در آن به افراد اعلام میشود شکایتی علیه شما در این سامانه ثبت شده که برای اطلاع از تاریخ حضور و دریافت اطلاعات پرونده فلان مبلغ را پرداخت کنید.
سرهنگ يادگار نژاد گفت:پیامک ارسالی از سوی مجرمان سایبری حاوی یک لینک برای ورود به سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی است که در صورت کلیک بر روی آن کاربر به یک سایت جعلی و فیشینگ هدایت شده و در ادامه اطلاعات بانکی وی مورد سرقت و برداشت غیرمجاز قرار میگیرد.
وی به شهروندان توصیه کرد: در صورت دریافت اینگونه پیامکها تحت عناوین مختلف نظیر سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی بدون بررسی بیشتر، به آنها اعتماد نکرده و ابتدا صحت موضوع را بررسی کنید؛ خصوصا اگر این پیامکها از طریق شمارههای ناشناس اپراتورهای تلفن همراه برای آنان ارسال شده است به هیچ عنوان بر روی لینک ارسالی کلیک نکنند.
رئیس پلیس فتا استان خاطرنشان کرد:شهروندان میتوانند در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی و برخورد با موضوعات مشکوک، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اطلاعرسانی کنند و از کارشناسان پلیس راهنماییهای لازم را دریافت کرده وهمچنین از آخرین مطالب آموزشی و اخبار سایبری مطلع شوند.